четвер, 10 вересня 2009 17:12

Анастейша запросила Ані Лорак на "розігрів"

Автор: фото з сайту www.media.photobucket.com
  Американську поп-співачку  Анастейшу за сильний голос називають ”білою Тіною Тьорнер”. Її альбоми розійшлися накладом 30 мільйонів копій
Американську поп-співачку Анастейшу за сильний голос називають ”білою Тіною Тьорнер”. Її альбоми розійшлися накладом 30 мільйонів копій

13 вересня американська співачка 40-річна Анастейша вперше виступить у Києві, в Палаці спорту. Концерт відбудеться в рамках світового турне на підтримку альбому артистки "Хеві Ротейшн".

Американку возитимуть двома автомобілями "мерседес". Їй нададуть три гримерні, які замикаються на ключ. Там мають бути високий  і низький режисерські стільці з планкою для ніг та дві ароматичні свічки із запахом ванілі. У ресторані для співачки та супроводу поставлять 20 столів, "як у радянських шкільних їдальнях".

"Обслуга має бути чистою і охайною, із зачесаним назад волоссям. На голові — бейсболка, одяг чорно-білий у стилі "кежуел", — зазначено в переліку вимог. — Напої треба подавати тільки в пластикових пляшках".

Супроводжуватимуть співачку троє місцевих. Один має знати про всі столичні хімчистки, другий про магазини делікатесів. Третій готуватиме до виступу одяг американки.

Зріст Анастейші 157 см. За це її називають "маленька леді з великим голосом". Альбоми артистки розійшлися накладом 30 млн копій.  Публіку "розігріватиме" українська співачка Ані Лорак. Квитки на концерт коштують від 200 до 2 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Анастейша запросила Ані Лорак на "розігрів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути