Поживний сніданок можна створити всього за декілька хвилин. Потрібно мати деякі корисні продукти і блендер.
Суперфіналістка Мастер Шеф Ольга Рябенко поділилась рецептом смачної закуски з авокадо.
"Зберігайте в скарбничку. Цей рецепт підійде як для сніданку, так і для закуски", - пише кулінарка.
Інгредієнти
Авокадо - 1 шт;
сир Фелата - 100 г;
Оливкова олія - 50 мл;
Мед - ½ - 1 ч.л;
Сік лимону - ½ шт;
Зелень (зелена цибуля, кріп, базилік, або ваші улюблені).
Для подачі:
Кріп;
Ароматна олія;
Томати сушені;
Сушена цибуля.
Як приготувати
Всі інгредієнти збити блендером до однорідної маси.
Викласти в тарілку, полити ароматною олією й додати зелень, сушені томати та цибулю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжня естетика та насолода: як смачно приготувати весняну пасту зі шпинатним соусом
Гарно смакує з підсмаженим хлібом.
Поради
Фелату можна замінити кисломолочним сиром або густим йогуртом.
Щоб зробити ароматну олію - перець червоний з часником запечіть у духовці. Очистіть від шкірки. Перебийте все блендером з 200 мл олії. Поставте на вогонь прогріти, але не доводьте до кипіння. В сито покладіть марлю та процідіть.
Переглянути цей допис в Instagram
Коли зовсім немає часу поснідати, можна перекусити звичайним бутербродом із зеленню. На його приготування знадобиться буквально кілька хвилин. Спробуйте тунцеву намазку. Вона добре поєднується з багетом, грінками та крекерами.
Коментарі