Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2018 11:05

Замість шкідливих солодощів перейшла на бублики"

Замість шкідливих солодощів перейшла на бублики"

-Зараз 5-річна донька хрумкає сушку ледь не щодня. В магазині сама тягне мене до хлібного відділу", - говорить 29-річна Юлія Мельничук з Вінниці.

Перед цим замислилась чим дитині замінити чіпси і в магазині натрапила на сушку "Кроха". Звернула увагу, що виготовлені бублики виключно з натуральних продуктів та ще й вінницького виробника.

- Взяла упаковку. Виявились універсальними: не солодкі і не сольоні. За вечір пакунок з'їли за одним махом. Тепер беремо не лише до чаю. Замість сухариків кидаю по жменьці у борщ чи гороховий суп. При чому, вони не так швидко розмокають як хлібні сухарі, - каже жінка.

Зацікавившись ми зателефонували виробнику ПП "Михалич і Ко"

Сушка "Кроха" відрізняються від інших бубликів своїми природними смаковими властивостями.

-У тісто додаємо гірчичну олію, яка корисна для шлунку. Ми намагаємося дотримуватись традиційного рецепту, який відомий з давніх часів. Принципово не використовуємо розрихлювачів, глютамат натрію. Це ідеальна альтернатива шкідливим сухарикам, які потай від батьків купують школярі у магазинах. Дорослі можуть тепер зацікавити своїх дітей незвичайною сушкою, яка смачна і корисна. Її оцінили мій син та онуки. Їдять залюбки, - говорить технолог підприємства Тетяна Заречна.

Бублики мають дуже малий вміст цукру. На смак він навіть не відчутний.

- Підсолоджувачів взагалі не використовуємо. Там лише така кількість цукру, яка потрібна для правильної роботи дріжджів під час приготування тіста, - пояснює технолог. - Деякі покупці просили солодку сушку. Ми зробили її в цукрові глазурі. Також для любителів снеків почали випікати солоні бублики з натуральною зеленню. Тісто замішуємо з кропом, травами та часником, а смак підсилюємо сіллю. Вона подобається не тільки дорослим, а й дітям. Усі ці бублики на рослинній олії ідеально підійдуть для тих, хто дотримується посту.

Вартість сушки має доступну ціну. Пакунок вагою 350 грамів коштує до 15 грн.

- Якщо раніше купляли на вечерю якісь смаколики, то печиво чи тістечка з кремом обходились в гривень 40-50. Тепер чоловік купує 2-кілограмовий пакет бубликів. Іноді навіть і хліб не купуємо. Сушки вистачає на 2 тижні. Натуральний продукт не лише смачний, а й недорогий по теперішніх цінах, - зауважує Юлія Мельничук. –до речі якщо хочеться солодкого сушка дуже смакує із згущеним молоком та медом.

Зараз ви читаєте новину «Замість шкідливих солодощів перейшла на бублики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути