
Закуска з червоної риби на святковому столі зажди у центрі уваги. Приготувати її легко та швидко. Помастити млинець вершковим сиром та прикрасити сьомгою. Закуску потрібно скрутити в рулет та порізати на порційні шматки. Виглядає така закуска апетитно та вишукано.
Інгредієнти:
молоко 500 мл
яйця 3 шт.
борошно 280 г
цукор 1 ст. л.
сіль 1 ч. л.
олія 3 ст. л.
Для начинки:
малосольная сьомга 150-200 г
вершковий сир 300 г
кріп за смаком
Приготування
У миску розбити яйця, додати сіль і цукор. Перемішати вінчиком до однорідності.
Влити до яєць 200 мл молока і перемішати.
Додати борошно і перемішати до однорідності. Влити молоко та олію. Перемішати, дати постояти.
Розігріти сковороду і змастити її тонким шаром олії. Обсмажити млинці з двох сторін.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів вершкового масла з добавками для новорічного столу
Сьомгу нарізати тонкими скибочками. Кріп вимити, обсушити і порізати. Кожен млинець помастити вершковим сиром.
Розкласти скибочки риби і за бажанням посипати кропом. Згорнути млинець в тугий рулетик.
Розкласти млинці в один ряд на блюді, затягнути блюдо харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 2-3 години.
Нарізати перед подачею.
Коментарі