Кабачки смакують не тільки з часником чи курячим філе. Дивовижна закуска з них та волоських горіхів. Для цього кабачки ріжуть овочечисткою та згортають рулетами.
Їх начиняють горіхами та петрушкою. Така страва поживна та апетитна.
Інгредієнти:
Кабачок – 70 г
Волоський горіх – 45 г
Зернова гірчиця – 1 ч. л.
Часник – 1 зубець
Зелень (петрушка, кріп) – пучок
Сік лимона – 50 мл
Мед – 50 мл
Гірчиця – 50 мл
Олія – 100 мл
Приготування:
Кабачки нарізати тонкими пластинами вздовж. Має вийти 8 штук. Їх підсмажити з обох боків.
Для заправки збити лимонний сік, мед, олію та гірчицю. Присмачити сіллю.
Волоські горіхи подрібнити в блендері. Додатио часник, зелень, зернову гірчицю та заправку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні вареники: розкрили рецепт із зеленню
Помастити цим пластини кабачка і загорнути рулетом. Скріпити шпажкою, але вони й так добре тримають форму.
На тарілку покласти лист салату, виставити рулети з кабачків. Прикрасити ягодами та насінням гарбуза.
За класичним рецептом французи готують рататуй із баклажанів, цукіні, кабачків, помідорів і перцю. Однак деякі господині в Іспанії додають до нього шматочки м'яса або сала. Страва чудово поєднується з рибою.
Рецепт далі у статті.
Коментарі