Вафельні трубочки зі згущеним молоком - десерт, відомий більшості ще із малих літ. Начинку можна робити будь-яку на смак. Рецепт доступний і швидкий. Головне мати вафельницю для приготування тонких вафель.
Інгредієнти:
варене згущене молоко - 2 банки
пшеничне борошно - 1 склянка
яйця - 5 шт.
масло вершкове - 250 г
цукор - 1 склянка
Приготування:
Вершкове масло подрібнити кубиками та розтопити на малому вогні не доводячи до кипіння. Додати цукор і перемішати. Частинами ввести просіяне борошно, добре вимішуючи, щоб не було грудок. Додати яйця і збити тісто до однорідної консистенції. У розігріту вафельницю вилити 1-2 ст. л. тіста на внутрішню поверхню. Щільно закрити вафельницю і випікати до готовності 1-2 хвилини. Готову вафлю викласти на серветку або пергамент і швидко згорнути в трубочку. За допомогою кулінарного шприца, начинити десерт вареним згущеним молоком. Десерт відмінно смакує із кавою та чаєм.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт закоханих: ніжні тістечка Соффіоні мають лимонну нотку
Лимонний тарт - поширений французький десерт, який підкорив ласунів з усього світу. Традиційно готують із вершкового масла, яєць, лимону, борошна та цукру.
Коментарі