Печена вівсянка каша з яблуками та корицею нагадує десерт, проте одночасно є поживною стравою для сімейного обіду.
Інгредієнти:
Яблука — 2 шт.
Вівсяні пластівці — 75 г.
Цукор — 85 г.
Розпушувач для тіста — 2 ч.л.
Кориця — 3 ч.л.
Молоко — 300 мл.
Рослинне масло — 40 мл.
Яйце — 1 шт.
Приготування:
Нарізаємо кубиками яблука без шкірки. Змішуємо їх в мисці з яблуками, корицею, розпушувачем та цукром.
В окремій мисці змішуємо молоко, яйце та рослинне масло. Додаємо рідкі складові до густих та перемішуємо.
Випікаємо у духовці при температурі 390 градусів пів години.
Подаємо кашу холодною.
×
Коментарі