Соковитий салат завжди доречний. Ним можна розбавити гарніри та просто перекусити. Тим більше, що на його приготування потрібно кілька хвилин.
Поєднання моркви, родзинок та часнику приємно вражає смаком.
Інгредієнти
Морква — 350 г
Родзинки — 100 г
Часник — 3 зубці
Майонез — на свій смак
Приготування:
Запарити родзинки в окропі 5 хв. Натерти моркву на крупній тертці. Подрібнити часник.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Риба в тісті: як приготувати соковиту страву
Змішати родзинки з морквою. Додати майонез або сметану. Перемішати все.
Буває, що нагодувати дитину - справжня майстерність. У цьому допоможуть весело прикрашені страви. Вони приємно здивують дітей будь-якого віку.
Оформлення страв для дітей не вимагає вишуканих інгредієнтів, лише бажання та уяву. Із їжі можна створити що завгодно: корову, кішку, пінгвінів, гусеницю, сову чи банановий пляж.
Коментарі