Йоланда Стоккерманс з Бельгії робить справжні витвори мистецтва з простих продуктів. Рис, картопля, зелень, морква та інші продукти.
За професією жінка дизайнер, але не працювала за фахом. Займалася будинком і двома синами.
"Постійно щось пробую. Якщо не подобається, переробляю. Ось, крила сови спочатку планувала зробити із залишків млинців. Але вийшло негарно. Тому розмалюю їх зверху харчовою фарбою. Всі інгредієнти – їстівні", – розповідає Йоланда.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко почистити манго: кухонний лайфхак
Уже встигла приготувати півтори сотні дизайнерських страв. Що з того вийшло, можна побачити у фотогалереї.
Сендвіч - одне з небагатьох страв, які можна готувати на сніданок, обід і вечерю. Їх зручно брати для перекусу на роботі чи в школі.
Цю випічку можна начиняти яйцем, овочами, зеленню, м'ясом чи рибою. І це тільки варіанти несолодкої начинки. На десерт можна зробити крем із фруктами та ягодами.
Коментарі