Цей помаранчевий суп - просто криниця вітамінів. Колір виходить таким яскравим від каротину (рослинного пігменту, який у організмі перетворюється у вітамін А). Гарбуз, морква і картопля наситять організм великими дозами вітаміну С, фолієвої кислоти і клітковини. А ще він підніме вам настрій своїм пряним ароматом і надзвичайно яскравим кольором.
Інгредієнти:
- 1 середня гарбуз
- 2 середні картоплини
- 8 ст. води
- 8 середніх морквин
- 3 скибочки свіжого імбиру
- 1 банку кокосового молока
- 1/2 ст. л. мускатного горіха
- 1/2 ст. л. коріандру
- перець і сіль - за смаком
Приготування:
Розігрійте духовку до 190 градусів.
Розріжте гарбуз навпіл і видаліть насіння. Потім покладіть його розрізаними сторонами вниз на деко і залийте водою на півсантиметра.
Очистіть картопля, проколіть його виделкою і покладіть на окремий лист.
Випікайте гарбуз і картоплю, поки вони не стануть м'якими (від 45 хвилин до 1 години).
Поки гарбуз і картопля випікаються, налийте воду в каструлю і нагрівайте її.
Очистіть і наріжте моркву. Покладіть її разом з імбиром у воду і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте і варіть протягом 30 хвилин.
Вимкніть овочевий бульйон і дайте йому настоятися. Коли гарбуз з картоплею будуть готові, дайте їм трохи охолонути. Потім вийміть м'якоть з гарбуза і додайте її в суп.
Очистіть картоплю, наріжте її і теж додайте в суп.
Додайте кокосове молоко і спеції.




















Коментарі