Їжа має бути не лише смачною, але й апетитною. Та якщо думаєте, що красиво та оригінально прикрасити будь-яку страву здатен лише професійний кухар - помиляєтеся. Аматори доводять, що спроможні на дива. Головне мати бажання та трішки таланту, тоді звичайний суп чи печиво можна перетворити на шедевр.
Про це пише Вored Рanda.
Однодумці-аматори створили сайт, на якому діляться власними кулінарними успіхами. Публікують фото страв та критикують колег. Таким чином роблять страви кращими та смачнішими.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим годують хворих у лікарнях: моторошні фото
Малиновий сезон у розпалі, а це означає, що час готувати легкі, водночас смачні ягідні десерти. Завдяки універсальному смакові, малина є ідеальним складником більшості солодощів: тортів, кексів, смузі чи йогуртів. Чудово компонується з шоколадом, ваніллю чи вершками.
Коментарі