Ексклюзиви
четвер, 04 липня 2024 15:05

Таких ви ще не куштували: фудблогерка показала, як швидко приготувати голубці з кабачків

Таких ви ще не куштували: фудблогерка показала, як швидко приготувати голубці з кабачків
Як справжні голубці, тільки вдвічі швидше: приготуйте поживні кабачкові рулети із соковитим фаршем Фото: instagram/innakluchnik

Сезон кабачків - це найкращий час для кулінарних експериментів та здорового харчування. Використовуйте його на повну, готуючи різноманітні та смачні страви, які принесуть вам користь та задоволення.

Кабачки є надзвичайно універсальними в кулінарії. Їх можна смажити, тушкувати, запікати, використовувати у салатах, супах, рагу і навіть десертах. Це дає можливість постійно експериментувати та додавати нові смаки до вашого столу.

Рецептом кабачків у формі рулетиків поділилася кулінарка Інна Ключник. Фудблогерка називає їх голубцями.

Голубці з кабачків

Інгредієнти

Для начинки:

молоді кабачки - 2 шт

Куряче філе - 800 гр. + Сало - 200 гр.

Цибуля - 1 шт. сира + 1шт. смажена

Рис сирий - 100 гр. (відварити до напівготовності)

Сіль, перець, часник.

Для заливки:

Масло - 30 гр.

Томатний сік - 2 склянки

Сметана - 2 ст.л.

Цукор - 1 ч.л.

Як приготувати

Кабачки наріжте слайсами. Там де багато насіння, краще не використовувати.

До фаршу додайте половину сирої цибулі і половину смаженої. А ще напівсирого рису і злегка перемішайте. Додайте сушений копчений часник, сіль та перець. Ретельно вимішайте.

Сформуйте рулетики, як на відео. Можна по бокам додати начинки, щоб голубці були повнішими.

Викладіть у форму для запікання. Наприклад, скляну. Зверху покладіть кілька шматочків масла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивовижно смачні та ароматні: як приготувати кабачки в хрусткій паніровці

Заливка: можете використати домашній томатний сік. Змішайте його зі сметаною та цукром. Цією сумішшю залийте кабачкові рулетики. Зверху накрийте кришкою, щоб в процесі тушкування вони не розкручувалися.

Випікайте годину при температурі 180 градусів.

Подавайте зі сметаною. До неї за бажанням можете додати зелень та часник.

Кабачкова запіканка - це не лише смачна страва, але й надзвичайно корисна для вашого здоров'я.

Ця страва має низьку калорійність, що робить її ідеальною для тих, хто стежить за своєю вагою або хоче схуднути. Кабачки складаються переважно з води і клітковини, що допомагає відчувати ситість без зайвих калорій.

Приготуйте на обід чи вечерю легку і водночас поживну запіканку, яку "зметуть за хвилини".

Зараз ви читаєте новину «Таких ви ще не куштували: фудблогерка показала, як швидко приготувати голубці з кабачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути