Ніжний, красивий і дієтичний крем суп з цвітною капустою - корисний та оригінальний обід. Урізноманітнити страву можна, додавши варені креветки, або бекон. А щоб зробити ситнішою, суп варять на курячому бульйоні.
Інгредієнти:
вода – 1,5 л
цвітна капуста – 0,5 кг
корінь петрушки – 1 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
рослинна олія – 3 ст. л
креветки – 300 г
Приготування:
Налити на дно каструлі невелику кількість рослинної олії і підсмажити дрібно порізану цибулю і моркву.
Додати нарізаний крежечками корінь петрушки. Залити овочі водою і варити 15 хвилин.
Опустити в овочевий бульйон розділену на суцвіття капусту. Відварені овочі подрібнити в блендері. Отриману масу розвести бульйоном до консистенції пюре. Прикрасити креветками та зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній обід: назвали 3 наваристі супи з кабачків
Для крем-супів можна не купувати спеціальних продуктів. В кожному холодильнику знайдеться морква, цибуля і плавлені сирки.
Коментарі