У Лондоні кухарі студії Bompas & Parr створили морозиво, яке не тане протягом години при температурі 24 градуси. Воно виготовлене з дуже твердого льоду.
Щоб морозиво зберігало свою форму, до нього додали волокна фруктів. Так утворюється солодка маса, схожа на бетон.
Дизайнери кажуть, що взяли за цю розробку спеціально до глобального потепління.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці з'явилися "наколоті" кавуни
Варшавська пивоварня "The Order of Yoni" почала варити пиво з вагінальними лактобактеріями. Поки новинку можна купити тільки у декількох пабах країни.
Вагінальне пиво коштує 25 злотих, тобто 192 грн. Хто вже спробував цей напій зізнаються, що на смак він не відрізняється від звичного пива. Цікавішим є спосіб, у який його варять.
×
Коментарі