Міка Мацуура з японської Хіросіми виготовляє креативні страви для свого чоловіка. Черпає натхнення з улюблених телевізійних шоу коханого, фільмів та музики.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не нудні сніданки: вражаючі варіанти страв
"Я прокидаюся о 7 ранку, щоб приготувати бенто мого чоловіка, а закінчую о 8 ранку. Завжди залишаю інгредієнти, підготовлені напередодні ввечері, щоб могла зробити це приблизно за 50 хвилин. В основному я роблю те, що вимагає часу, наприклад, малюю малюнки. Час приготування залежить від картинки, яку хочу зобразити на ланчі".
Суддя кулінарного реаліті-шоу "Мастер шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом сирників з топленого молока. Страва виходить не лише смачною, але й корисною.
×
Коментарі