Cake pop - це невелике бісквітне тістечко в шоколадній глазурі на паличці. Це крихітні торти у вигляді льодяників. Вони ідеально вписуються на вечірках, виставках або дитячих святах.
Інгредієнти:
Кремовая глазур - 0, 5 чашки
Шоколадні шматочки - 1 пачка
Кондитерська обсипання - 0, 5 чашки
Приготування:
Спекти торт за своїм улюбленим рецептом.
Коли торт стане кімнатної температури, розламати його руками на шматочки.
Налити ¼ чашки глазурі в миску. Перемішувати дерев'яною ложкою, поки суміш не стане консистенції тіста.
Поставити суміш у холодильник. Так буде легше скачувати з неї кульки.
Столовою ложкою взяти з миски трохи тіста. Розкласти його шматками на дерев'яній дошці.
Скачати з тіста кульки. Поставити їх в холодильник на 2 години.
Глазур:
Розтопити шоколад у мікрохвильовій пічі або паровій бані.
Вставити палички або зубочистки в кульки, які зліпили.
Занурити 1.5 см в розтоплений шоколад перед тим, як вставляти їх в десерт.
Вставити кульки в шоколад.
Покласти їх на воскової пергамент, щоб шоколад застиг.
Прикраса десерту. Збризнути десерт невеликою кількістю розтопленого шоколаду.
Можна створити з його допомогою будь-який візерунок. Занурити десерт в кондитерську обсипання.
Дати десерту охолонути. Шоколад повинен стати твердим, для цього покласти десерт в холодильник на 2 години.
Коментарі