Зачасту торти оцінюють не за смаком, а по оформленню. Особливо, якщо вони шоколадні. Цей матеріал добре піддається для створення складних візерунів та форм.
Часто в магазинах можна побачити торти, прикрашені тонкою ажурною в'яззю. Вона виглядає повітряною та крихкою. На перший погляд здається, що її неможливо повторити.
Насправді прикраси з шоколаду зробити нескладно. Можна використовувати різний шоколад - білий, молочний, чорний.
Головне, щоб в ньому не було ні фруктів, ні горіхів. Навіть найпростіший візерунок з шоколаду буде виглядати оригінально.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солодке, яке використовували як афродизіак
Художник-кондитер Леслі Віджил декорує торти кремовими візерунками, схожими на орнаментовану вишивку.
Щоб досягти потрібного ефекту, крем викладає акуратними стібками. В оформленні більшості десертів Віджил переважають мексиканські народні мотиви. Однак інколи у своїх роботах кондитер комбінує орнаменти, традиційні для вишивки інших народів.
Коментарі