Для пізнього сніданку сирні коржики із зеленню стануть ідеальним рішенням почати день смачно.
Вони виходять ароматними, ситними та апетитними.
Рецептом поділилась фудблогерка polli_cooking в Instagram.
Коржики з сиром та зеленню
Інгредієнти
Для тіста:
120 мл. гарячої води
200 г. борошна
1 ч.л. олії
1/3 ч.л. солі
1/3 ч.л. цукру
Для начинки:
200 г. кисломолочного сиру
100 г. сулугуні/моцарели
зелень
сіль
вершкове масло для змащування
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рол з тунцем у лаваші за 5 хв.: ідеальний сніданок для тих, хто поспішає
Як приготувати
Для тіста поєднуємо всі інгредієнти а замішаємо однорідне, еластичне тісто. Загортаємо в харчову плівку та залишаємо відпочити на 15 хвилинок.
Для начинки до кисломолочного сиру додаємо натертий сир, зелень, сіль та все добре перемішуємо.
Тісто ділимо на шість рівних шматочків.
Шматочок тіста розкачуємо в дуже тонкий пласт, на одну половинку викладаємо сирну начинку, а іншою накриваємо та щільно заліплюємо краї.
Смажимо коржики на сухій, добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки з обох сторін.
Готовий коржик змащуємо вершковим маслом.
Переглянути цей допис в Instagram
Для приготування чебуреків традиційно замішуємо дріжджове тісто. Цього процесу можна уникнути, якщо приготуєте цю страву на основі лаваша.
Всього 15 хвилин і вечеря буде готова. Якщо посмажити без олії, потім трішки змастити вершковим маслом - то вийде неймовірний смак.
Коментарі