![Вершковий суп-пюре варять з гарбуза](https://static.gazeta.ua/img/cache/preview/732/732463_w_300.jpg?v=0)
Суп з гарбуза з вершками готують коли треба урізноманітнити щоденний раціон. Восени з цього сезонного овоча усі стараються приготувати якісь нові страви. Він універсальний продукт і смакує як у випічці, так і в супах.
Інгредієнти:
Гарбуз - 200 г
Картопля - 1 шт.
Вода - 0,9 скл.
Вершки - 0,5 скл.
Білий хліб - за смаком
Сіль за смаком
Приготування:
Очищений гарбуз і картоплину нарізаємо середніми кубиками і додаємо в розігріту на рослинній олії сковороду.
Додаємо воду і тушкуємо під закритою кришкою близько 15 хвилин.
Готові овочі подрібнюємо в блендері або за допомогою міксера. Перекладаємо в каструлю і додаємо підігріті вершки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макарони запікають у гарбузі
Ставимо каструлю на вогонь, даємо супу-пюре закипіти і тримаємо на повільному вогні хвилин
Солимо. Подаємо з сухариками.
Коментарі