Барбекю – це американський соус з приємним копченим смаком, який подається до м'яса, смаженого на решітці. Пропонуємо вам приготувати свинячі реберця з соусом барбекю за рецептом Марти Стюарт.

Інгредієнти:
- пластини свинячих реберець по 500-700 г 2 шт.
- велика сіль за смаком
- мелений чорний перець за смаком
- рослинна олія для змащування
- соус барбекю 1/2 склянки
Приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити свинячі ребра сіллю і перцем. Щільно загорнути м'ясо у великий шматок фольги; помістити на деко. Готувати, поки свинина не почне легко проколюватися виделкою, близько 1 години 30 хвилин.
Розігріти гриль до середньо-високої температури. Злегка змастити олією решітки.
Вийняти ребра з фольги і змастити соусом барбекю з допомогою кулінарного пензля. Готувати на грилі до приємно коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин. Подавати з додатковою порцією соусу барбекю.
Коментарі