пʼятниця, 29 травня 2015 12:28

Реберця з соусом барбекю готують спочатку в духовці, а потім на грилі

Барбекю – це американський соус з приємним копченим смаком, який подається до м'яса, смаженого на решітці. Пропонуємо вам приготувати свинячі реберця з соусом барбекю за рецептом Марти Стюарт.

 

Інгредієнти:

- пластини свинячих реберець по 500-700 г 2 шт.

- велика сіль за смаком

- мелений чорний перець за смаком

- рослинна олія для змащування

- соус барбекю 1/2 склянки

Приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити свинячі ребра сіллю і перцем. Щільно загорнути м'ясо у великий шматок фольги; помістити на деко. Готувати, поки свинина не почне легко проколюватися виделкою, близько 1 години 30 хвилин.

Розігріти гриль до середньо-високої температури. Злегка змастити олією решітки.

Вийняти ребра з фольги і змастити соусом барбекю з допомогою кулінарного пензля. Готувати на грилі до приємно коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин. Подавати з додатковою порцією соусу барбекю.

Зараз ви читаєте новину «Реберця з соусом барбекю готують спочатку в духовці, а потім на грилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути