
Така страва стане відмінним варіантом ситного обіду. Її можна подати із будь-яким гарніром до смаку: картоплею, рисом, пастою. Якщо залишиться - заморозити й з'їсти пізніше. Від цього смак не постраждає.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. л.
тефтелі з яловичини - 12 шт.
цибуля - 1 шт.
перець червоний - 2 шт.
коріандр - 1 пучок
часник - 2 зубці
копчена паприка - 1 ч. л.
кмин - 2 ч. л.
помідори - 400 г
квасоля - 400 г
цукор - дрібка
Приготування:
На розігрітій сковороді обсмажити тефтелі протягом 5 хвилин й перекласти в тарілку. Подрібнену цибулю та перець обсмажити з сіллю протягом 7 хвилин. Додати стебла коріандру, часник, паприку та кмин. Всипати дрібку цукру, консервовану квасолю та подрібнені помідори й довести до кипіння. Додати м'ясні кульки та накрити кришкою. Тушкувати протягом 15 хвилин. Готову страву подавати з улюбленим гарніром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати справжню паелью
Суп із броколі - відмінний варіант повсякденного обіду. Страва корисна та дієтична. За бажанням можна посипати домашніми сухариками, або прикрасити свіжою петрушкою чи укропом.
Коментарі