Для приготування такого морозива потрібні лише три поживні та корисні компоненти.
Банани, молоко та сироп. Його можна обрати за бажанням, передає ТСН.
Три-чотири банани очистити від шкірки. Подрібнити, поставити у контейнер та герметично закрити. Заморожувати у морозильный камері 2-3 години.
Після того, як банан замерзне, добавити до нього склянку молока. Збивати у блендері до кремоподібної маси протягом 4-5 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найсмачніших десертів із згущеним молоком
Готове морозиво полити сиропом.
Комбінацію дисерту можна доповнювати та міняти. До прикладу, добавити подрібнених горіхів, фінік, ізюму, шоколаду або кокосової стружки.
Голландський художник Стефан Бруше використовує банани замість полотна. Митець розмальовує їх олівцем, а окремі елементи вирізає за допомогою ножа.
Коментарі