Переможниця 1-го сезону кулінарного шоу "Майстер Шеф" Світлана Шептуха в Instagram поділилася рецептом салату "Нісуаз". Страва родом із Ніцци. Стала популярною не лише у Франції, але й за її околицями. Усе завдяки оригінальному смаку та високій поживності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом супу, який відновлює сили
Інгредієнти:
мікс листя - 120 г,
помідор черрі - 8 шт.,
картопля - 4 шт.,
маслини - 100 г,
стручкова квасоля - 100 г,
перепелине яйце - 8 шт.,
олія - за смаком,
часник - 1 зубець,
розмарин - 1 гілка,
сіль - за смаком,
консервований тунець - 2 банки.
Для заправки:
американська гірчиця - 2 ст. л.,
каперси - 1 ст. л.,
анчоуси - 4 шт.,
оливкова олія - 70 г,
вершки 10% - 100 г.
Приготування:
Картоплю промити, нарізати дольками, залити чистою водою та додати спеції. Довести до кипіння та варити протягом 5 хв., після чого обсмажити на розігрітій сковороді до рум'яності. Додати квасолю й посолити. Анчоуси та каперси подрібнити та змішати з іншими інгредієнтами для заправки. На окремій сковороді підсмажити яйця. Нарізати помідори кубиком. Викласти на дно тарілки картоплю із квасолею. Зверху мікс салату, маслини та помідори. Додати тунець та полити заправкою. Викласти яйця. Подавати одразу після приготування.
Італійський художник Валеріано Фатіка перетворює овочі та фрукти у витвір мистецтва. У його талановитих руках кавуни, гарбузи, картопля, морква, авокадо, сир, трюфелі та навіть крихітні кавові зерна перевтілюються на Ктулху, Джокера, Халка та інших героїв фентезі.
Коментарі