Свіжість хліба можна зберегти на досить довгий час, якщо спробувати скористатись одним лайфхаком.
Ним поділилась у мережі користувачка ТікТок блогерка Габбі.
Найкращим місце зберігання хліба є підставка для торта з кришкою. Завдяки йому хліб не буде пліснявіти і черствіти.
"Підставка для торта зробить диво: вона збереже ваш хліб красивим і свіжим", - розповіла дівчина.
На відео Габбі показує, що кладе хліб на підставку в загорнутому у папір вигляді. Потім накриває його скляною кришкою.
Спосіб підійде як для магазинного, так і для домашнього хліба.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як спекти багет вдома: одна хитрість, яка зробить його хрустким ззовні і м'яким всередині
Спершу хліб треба нарізати скибочками, а потім помістити на підставку.
"Це утримає вологу і збереже хліб від плісняви. Він буде свіжим", - сказала дівчина.
Ідеальним місцем для хліба є прохолодне і сухе місце якомога далі від плити, вважає професійна пекарка Сара Брайденстайн.
Найгірше місце для зберігання хліба – це холодильник. Якщо люди зазнають труднощів зі зберіганням хліба, оскільки не можуть досить швидко його з'їсти, чудовим варіантом є його заморожування. Однак при цьому необхідно правильно і щільно загорнути буханець, щоб він "не втратив у якості та текстурі".
Коментарі