Телеоператор Андрій Кононенко, 25 років, улюблену піцу готує самотужки.
"Таку піцу я роблю дуже швидко, потрібна мінімальна кількість продуктів", – ділиться секретами рецепту хлопець.
Для тіста Андрій бере 2 яйця, 4 столові ложки сметани та 9 столових ложок борошна. Усі інгредієнти треба гарно перемішати, трішки підсолити за смаком.
"Якщо є час, збиваю міксером, а найчастіше, просто виделкою" – каже Андрій.
Тісто виходить, як густа сметана. Його виливає на гарно розігріту та змащену олією сковорідку. Тим часом, на столі у Андрія вже готова начинка – порізані помідори, перці, варена ковбаса, декілька маслин.
"Брати можна що завгодно. Звичайно, це мають бути готові продукти, сире м'ясо для такої страви не підійде".
Одразу після того, як тісто потрапляє на пательню, хлопець викладає начинку. Далі заливає його майонезом і щедро притрушує потертим твердим сиром.
"Обов'язково накриваю кришкою і стежу за сиром, – говорить далі хлопець. – Як тільки він трохи розплавився – страва готова. – Смачно і швидко. Саме те, що треба, коли не вистачає часу на приготування їжі".
Такої піци вистачає на 2-3 порції. Щоб наситити нею компанію, варто збільшити пропорції вдвічі. Їсти страву потрібно, коли трохи вистигне, тоді сир буде не таким в'язким.
Коментарі
4