середа, 25 січня 2012 17:06

Хмельницький кухар порізав клієнта, якому не сподобалася піца

Хмельницький кухар порізав клієнта, якому не сподобалася піца

У Хмельницькому кухар вдарив ножем клієнта, тому що той поскаржився на приготовлену їм піцу. Інцидент стався близько третьої години ночі у більярдному клубі, пише ТСН.

"22-річний відпочивальник замовив піцу, але страва йому не сподобалася. Чоловік помітив, що в піці було мало сиру, тому вирішив піти на кухню, щоб розбиратися в ситуації", - розповіла прес-секретар Хмельницького міськвідділу управління МВС у Хмельницькій області Аліна Арнаут.

28-річний кухар закладу довго не слухав нарікання клієнта. Він схопив кухонний ніж і вдарив відвідувача в груди. Кухаря одразу ж доправили до міліції, а клієнта - до лікарні, де він наразі проходить лікування.

За словами Арнаут, в той же день щодо кухаря порушили кримінальну справу за ознаками ч.1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманий перебуває під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницький кухар порізав клієнта, якому не сподобалася піца». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути