




На новорічному столі крім основних страв має бути десерт. Доречніше буде приготувати не торт, а легкі тістечка у вигляді корзинок. Їх наповнюють сирно-ананасовим кремом.
Інгредієнти:
Вершки для збивання - 300 г
Масло солодковершкове - 200 г
Сир - 400 г
Борошно - 400 г
Полуниця - 250 г
Яйце - 2 шт.
Цукрова пудра - 20 г
М'ята - 20 г
Сіль - 5 г
Цукор - 150 г
Приготування:
В борошно додайте яйце, вершкове масло кімнатної температури і цукор. Вимісіть тісто до однорідності.
Загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на 1 годину.
Потім розкачайте, виріжте і викладіть в форми. Випікайте при температурі 180 градусів 15 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різвяний кекс печуть за тиждень до подачі
Після того як форми охолонуть дістаньте кошики.
У вершки додайте цукрову пудру, збийте до стану міцної піни.
Додайте сир і акуратно змішайте. Готовий крем перекладіть в кондитерський мішок з насадкою.
Кошики наповніть кремом, прикрасьте ягодами і м'ятою.
При подачі посипте цукровою пудрою.
Коментарі