Сендвіч - одне з небагатьох страв, які можна готувати на сніданок, обід і вечерю. Їх зручно брати для перекусу на роботі чи в школі.
Цю випічку можна начиняти яйцем, овочами, зеленню, м'ясом чи рибою. І це тільки варіанти несолодкої начинки. На десерт можна зробити крем із фруктами та ягодами.
Ось один із універсальних рецептів сендвіча з куркою.
Інгредієнти:
Круасан - 3 шт.
Філе куряче - 150 г
Помідор - 0,5 шт.
Бринза або сир моцарелла
Приготування:
Круасани розрізати навпіл. Куряче філе нарізати довгими шматками.
Плоскою стороною кухонного молотка відбити курку. Посипати спеціями і помастити олією. Курку обсмажити з двох сторін на сухій сковороді 5 хв.
Бринзу та помідори нарізати слайсами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраво і по-багатому: як красиво подати солодощі на стіл
Круасан помастити майонезом. Покласти салатне листя, куряче філе, помідори і сир.
Накрити другою половиною круасана.
Не всі торти варто пекти. Мова не про желейні. Смачний та апетитний торт можна зробити з кавуна. Зняти з цієї ягоди шкірку і порізати на кілька шарів. Прикрасити ягодами та кремом та подати до столу.
Для більш святковішого варіанту ще пригодяться й мигдалеві пелюстки. Про це далі у статті.
Коментарі