До Великодня кожна господиня старається приготувати паску. Хтось дотримується звичного рецепта, а хтось робить по-своєму. Не вийнятком є й зірки. Цього разу секрети приготування паски розкриває Ольга Сумська. Вона готує паску з сиру.
Інгредієнти:
800 г жирного домашнього сиру
3-4 ст. л цукру
3-6 яєць
50 г родзинок
пакетик ванільного цукру
Приготування:
В сир додати яйця і все перемішати. Насипати ванільний цукор і цукор. Ретельно все перемішати.
До цієї маси додати родзинки і ретельно все вимішати.
Випікати краще в скляній формі, яку попередньо потрібно змастити вершковим або оливковою олією. Викласти сирну масу в форму і накрити кришкою. Випікати в розігрітій до 150 ° С духовці 30-40 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності відкрити кришку форми.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 ідей, як незвичайно на Великдень сервірувати стілТакож можна додати зверху жирні вершки і трохи цукру, щоб утворилася золотава скоринка.
Після випікання паску потрібно дістати з духовки і накрити кришкою форму, давши випічці охолонути.
Головною стравою Великодня є паска. Вона, зазвичай, буває з солодкого тіста та білосніжної глазурі. Щоб відійти від стандартів і зробити щось оригінальне, варто вибрати новий рецепт цієї випічки. Ця підбірка допоможе вибрати новий рецепт.
Вона може бути мигдалева, шоколадно-апельсинова, малинова чи навіть з грудинкою та сиром. Тому саме час поекспериментувати.
Коментарі