
Єврейські котлети - це проста, але надзвичайно смачна страва. Вона підкорює ніжною текстурою та соковитістю.
Головний секрет - всього три доступні інгредієнти, які є на кожній кухні.
Приготувати їх зовсім нескладно. Вони ідеальні для сімейного обіду, так і для швидкої вечері.
Єврейські котлети
Інгредієнти
куряче філе - 500 г,
великі цибулини - 2 шт,
яйце - 1 шт,
сіль і перець (додаються за бажанням, але навіть без спецій котлети виходять соковитими).
Як приготувати
М'ясо дрібно рубають ножем - так текстура стає повітряною, а цибулю натирають на тертці, щоб вона "розчинилася" у фарші.
Всі інгредієнти змішують у мисці до однорідності, формують котлети і викладають на деко, застелене пергаментним папером. Олія не потрібна. Головне не робити котлети маленького розміру, інакше вони пересохнуть.
Відправляють у розігріту до 180 градусів духовку до готовності (час залежить від вашої духовки - в мене виходить приблизно 20 хвилин).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковиті та ароматні: як приготувати ідеальні котлети без м'яса
Головний секрет смаку - мінімальна обробка. Фарш не перекручують у м'ясорубці, а рубають вручну, зберігаючи соковитість.
Подають котлети з зеленим салатом, тушкованими овочами або цільнозерновим хлібом.
М'ясний фарш буде ще соковитішими, якщо додати один секретний інгредієнт. І це не цибуля чи цукор. Йдеться про фруктовий сік.
Якщо додасте трохи яблучного, апельсинового чи навіть ананасового соку у фарш, ви не тільки зробите його ніжнішим, а й отримаєте особливий смаковий відтінок.
Натуральні кислоти розм'якшують м'ясні волокна, а легка фруктова нота додає пікантності. Але важливо не переборщити.
Коментарі