четвер, 13 грудня 2018 15:36

Назвали напій, який у новому році змусить усіх шаленіти

Назвали напій, який у новому році змусить усіх шаленіти
У всьому світі простежується тенденція до зменшення обсягів споживання продуктів тваринного походження, на хвилі якої вівсяне молоко здобуває все більшу популярність. ФОТО: dailymail.co.uk

Наступного року в тренді буде вівсяне молоко. Його додаватимуть у каву, готуватимуть на його основі йогурти й сири. Очікується, що саме вівсяне молоко витіснить наступного року інші замінники тваринного.

Вівсяне молоко дозволяє отримати більш стійку піну. Для приготування його потрібно менше води, ніж для мигдалевого. Також ця альтернатива тваринному молоку є дешевшою за їй подібні, пише businessinsider.

"Воно має кремову текстуру й позбавлене горіхового присмаку, який є в інших замінників тваринного молока. У піну збивається навіть краще за коров'яче", — каже Лі Чжен, власниця однієї з найпопулярніших кав'ярень Нью-Йорка.

Уже цього року попит на вівсяне молоко став настільки великим, що лідер американського ринку компанія Oatly мусила збільшити виробництво продукту на 1250% й навіть збудувати новий завод. Професійні бариста прогнозують, що у 2019 популярність цього аналогу тваринного молока тільки набере обертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клопотенко розповів про харчові вподобання українців

Раніше розповіли, як приготувати ефективний протизастудний чай. Такий напій володіє потужною протизапальною дією. Здатен стимулювати імунітет, полегшувати біль та налагоджувати травлення. Вживання його покращує стан шкіри, іде на користь серцю й судинам.

Зараз ви читаєте новину «Назвали напій, який у новому році змусить усіх шаленіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути