Кондитер із Південної Кореї створює справжні солодкі шедеври, зовнішній вигляд яких просто вражає. Пише mymodernmet.com.
Майстриня на ім'я Су із південнокорейського міста Сеул займається випічкою унікальних тортів і тістечок. Родзинкою її десертів є розкішне оформлення, а саме різноманітні квіткові композиції з масляного крему.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з найдорожчих весільних тортів створювали 10 днів
Продумуючи ескіз декору для своїх десертів, особливої уваги Су надає кольоровій гаммі: ретельно підбирає тони як для самих квітів, так і для покриття поверхні торту, щоб у результаті картинка виглядала максимально гармонійно.
Су має власну кондитерську — Atelier Soo. Її витвори їстівного мистецтва зазвичай замовляють для особливих подій, найчастіше це весілля й дні народження.
Раніше показали кулінарні десерти, які не відрізнити від овочів. Створив їх британський шеф-кухар Бен Черчилль. Серед шедеврів кулінара є також десерти у вигляді тосту, яблук, гнилих апельсинів і навіть їстівної попільнички.
Коментарі