
Розморожування м'яса природним шляхом - дуже довгий процес.
Це можна зробити швидко у мікрохвильовці. Якщо її немає, є один перевірений лайфхак, пише "Мета".
Як швидко розморозити м'ясо
У жодному разі не можна розморожувати м'ясо у гарячій воді. У цьому випадку небезпечні бактерії на поверхні почнуть активно розмножуватися. Є інші, простіші та безпечні способи швидкого розморожування м'яса.
Розморозити м'ясо швидко і практично без втрати його смакових властивостей можна в мультиварці. Для цього необхідно помістити м'ясо на насадку для пароварки на 6-7 хвилин у режим "пар". Однак м'ясо варто регулярно перевертати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гречка за сім хвилин: хитрість, яка допоможе швидко зварити популярну кашу
Найкраще розморожується м'ясо в холодній воді. Однак у цьому випадку не варто розраховувати на швидкий результат.
Для швидкого розморожування крижаного стейку можна використовувати метод двох каструль. В одну каструлю варто помістити м'ясо. Їх поставити у другу каструлю з теплою водою. М'ясо помітно розморозиться через 5-10 хв.
Якщо немає сил та часу довго стояти на кухні після важкого робочого дня, то приготуйте легку вечерю - куряче філе у вершковому соусі.
У якості гарніру підійдуть спагеті. Легка страва займе не більше 30 хвилин.
Коментарі