неділя, 25 грудня 2016 10:45

Мандариновий джем смакує з десертами та печеним м'ясом

Мандарини поступово стали символом Нового року. Щоб зробити ці цитрусові універсальнішим продуктом, з них готують джем. Він прекрасно підходить для тортів, і є начинкою пирогах. Якщо додати трохи менше цукру, то можна подавати як соус до м'ясних страв.

Автор: goodhouse.com.ua
 

Інгредієнти:

мандарини 1 кг

лимони 1 шт.

цукор 400 г

Приготування

Мандарини помити і зняти шкірку. Потім видалити всі кісточки.

Лимон почистити, видалити кісточки і порізати невеликими шматками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новорічних коктейлях з шампанським змішують сік та фрукти

Мандарини і лимон подрібнити блендером або кухонним комбайном.

Потім насипати цукор. Варити на середньому вогні, періодично помішуючи, 30-35 хвилин до загустіння.

Зараз ви читаєте новину «Мандариновий джем смакує з десертами та печеним м'ясом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути