Мандарини поступово стали символом Нового року. Щоб зробити ці цитрусові універсальнішим продуктом, з них готують джем. Він прекрасно підходить для тортів, і є начинкою пирогах. Якщо додати трохи менше цукру, то можна подавати як соус до м'ясних страв.

Інгредієнти:
мандарини 1 кг
лимони 1 шт.
цукор 400 г
Приготування
Мандарини помити і зняти шкірку. Потім видалити всі кісточки.
Лимон почистити, видалити кісточки і порізати невеликими шматками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новорічних коктейлях з шампанським змішують сік та фрукти
Мандарини і лимон подрібнити блендером або кухонним комбайном.
Потім насипати цукор. Варити на середньому вогні, періодично помішуючи, 30-35 хвилин до загустіння.
×
Коментарі