вівторок, 09 лютого 2016 19:40

Лосось подають під незвичайним соусом із шампанського
3

Страви мають бути не тільки смачними, а й красивими. Щоб від одного тільки погляду на неї прокидався апетит. Можна викласти їжу так, що вона нагадуватиме картину. Такої філософії дотримується кухар Денис Комаренко - майстер з майже 20-ти річним стажем

"Якість їжі визначає, наскільки щасливою буде людина, адже, їжа - найдоступніший вид насолоди, - каже цей шеф-кухар столичного гастрокафе "Тарілка". - Мої принципи прості: свіжі продукти, великі порції та домашнє виробництво продуктів".

Інгредієнти:

Лосось - 800 г

Цибуля - 150 г

Вино біле або шампанське - 150 мл

Винний оцет - 40 мл

Масло вершкове - 50 г

Олія - 50 мл

Хліб чорний - 1 великий шматок

Лавровий лист - 1 шт.

Кмин - 1 гілка

Сіль - 10 г

Перець - 2 г

Приготування:

Філе лосося покласти на сковороду з розігрітою сумішшю вершкового масла і олії.

Обсмажити його з двох сторін. Зняти на тарілку. Коли риба охолоне, порізати на тонкі шматки.

Приготувати соус. Обсмажити на вершковому маслі дрібно нарізану цибулю.

Налити винний оцет і шампанське.

Додати лавровий лист і збити це ручним блендером, щоб вийшла емульсія. Соус готовий.

На хліб помастити решту вершкового масла і покласти зверху рибу. Полити соусом.

Зараз ви читаєте новину «Лосось подають під незвичайним соусом із шампанського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути