У спеку хочеться освіжаючих страв. Якраз таким є літній борщ. Його особливість - подача в холодному вигляді.
Вигляд страви здається знайомим, але смак приємно дивує новими відчуттями.
Інгредієнти:
буряк - 3 шт
огірки - 5 шт
яйце варене - 4 шт
пучок кропу і зеленої цибулі
кефір 1,5 л
вода холодна 300 мл
сіль, перець за смаком
Приготування:
Сирий буряк натерти. Огірки нарізати кубиками. Яйця можна нарізати кубиками або ж натерти.
Зелень покришити і все перемішати. Залити кефіром з водою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні вареники: розкрили рецепт із зеленню
Додати 1,5 ст. л. гірчиці, посолити, поперчити і добре все перемішати.
Настояти 10 хв. і можна подавати на стіл в холодному вигляді.
Ароматна, соковита, смачна варена кукурудза завжди бажана літня страва.
Навіть перезріла кукурудза буде м'якою і соковитою, якщо її правильно зварити. Ці та інші секрети подачі далі у статті.
Коментарі