Приготувати ліниві голубці під силу будь-якої господині. Це швидко вдасться з пекінською капустою. Рецепт розкрила кухар Тетяна Литвинова.
Страва з м'ясного фаршу і пекінською капустою виходить поживною та апетитною.
Інгредієнти:
600 г фаршу
150 г моркви
150 г цибулі
4 зубців часнику
700 г помідорів
140 г рису
1 капуста пекінська
мускатний горіх
чебрець
200 грамів сметани
Приготування:
Почистити і порізати моркву, цибулю, часник. Обсмажити до золотої скоринки, додати чебрець.
Томати подрібнити у блендері, додати до цибулі. Далі – додати фарш, рис, сіль, перець. Тушкувати до готовності.
Пекінську капусту нарізати соломкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматну курячу печеню готують у горщиках
У форму для випікання викласти шарами: листки капусти, фарш, сметана, подрібнена капуста.
Розігріти духовку до 180 градусів. У неї поставити форму на 40 хв. і пекти до готовності.
Також поживною стравою є печінковий паштет, який подають із французьким багетом. Це швидкий та смачний перекус, який майже не набридає. До того ж паштет можна додавати у млинці до картоплі, або робити макарони по-флотськи.
Коментарі