Печеня добре тим, що це і основна страва, і гарнір в одному. Після її приготування не потрібно думати чим би ще доповнити страву.
Курка в горщиках готується швидко і має ідеальний смак. Подача цієї страви дуже незвичайна і скоріше хочеться дізнатися, що там всередині. З такою простою і смачною стравою впорається навіть початківець кулінар
Інгредієнти:
Куряче філе 120 г
Морква 30 г
Гриби 40 г
Цибуля 30 г
Корінь селери 30 г
Часник 1 зубчик
Вода 60 г
Чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Нарізати соломкою гриби, цибулю та моркву. Обмажити і додати порізане куряче філе
Очистити від шкірки корінь селери і нарізати соломкою. Усе змішати, посолити та перчити.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ясо на Різдво: 3 апетитні страви для пригощання гостей
Додати часник і перекласти печеню в керамічні горщики. Долити трохи води. Поставити в розігріту духовку 40 хв.
Фарширована качка гарно виглядає на столі, але її варто довго готувати. Якщо дотримуватися технології підготовки, м'ясо вийде ніжне і соковите.
У цій статті зібрані рецепти фаршированої качки в духовці до Різдва. Кожна з цих рецептів обов'язково сподобається усім гостям.
Коментарі