Салат з крабовими паличками можна подати новим способом. Наприклад, з сиром і на шпажках.
На відміну від класичного рецепту крабового салату з кукурудзою, огірком і рисом цей салат має більш цікавий смаковий букет. Часу на приготування потрібно небагато, тому страва відмінно впишеться в повсякденне меню. Та й інгредієнтів в цьому рецепті всього 4.
З цієї кількості інгредієнтів виходять 30 кульок.

Інгредієнти:
крабові палички 250 г
сир 100 г
яйця 2 шт.
майонез 100 г
Приготування:
Крабові палички дрібно натерти. Окремо так само подрібнити твердий сир і відварені охолоджені яйця.
Додати в миску 100 г тертих крабових паличок і майонез. У решти тертих крабових паличках обкачати кульки. Перемішати до однорідної маси.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі рецепти: 3 вишукані страви готувати 30 хвилин
З отриманої маси сформувати кульки розміром з волоський горіх. Це приблизно 3 см в діаметрі, щоб зручніше їсти.
Їх обкачати у крабовій стружці. Акуратно викладсти кульки на тарілку і поставити в холодильник на 30 хв.
За останні роки японська кухня щільно увійшла в раціон українців. Наразі важко уявити людину, яка жодного разу не куштувала суші. Рол "Філадельфія" один із найбільш популярних. Щоб спробувати його не обов'язково йти в ресторан та витрачати на це шалені гроші. Приготувати можна й вдома. Так страва вийде дешевшою та буде 100% свіжою. Адже усі процеси: від закупівлі продуктів до подачі страви на стіл - контролюватимете лише ви.
Коментарі