Кондитер Бен Черчіль спеціалізується на створенні десертів, схожих на різні повсякденні продукти та предмети.
Шоколадні недопалки, меренга у вигляді попелу, гнилі яблука, наповнені заварним кремом, - приклади десертного мистецтва Черчіля. Кондитер дурить почуття, але захоплює шлунок, пише Boderpanda.
Шеф-кухар має більш ніж 10-річний досвід у кулінарії. Лише останні 3 роки почав робити випічку.
"Усе надихає мене. Це можуть бути сучасні події, засоби масової інформації, онлайн-культура. Але нещодавно хотілося побачити, як далеко я можу підштовхнути людське сприйняття і хороший смак", - говорить майстер.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модне морозиво: показали апетитні способи прохолодного десерту
У 2017 році Бен випустив свою першу книгу під назвою "Їстівні ілюзії. Частина 1".
Український кондитер Марина Іванченко створює низькокалорійні солодощі. Жінка на власній кухні готує макарони-картини, торти з діамантами і тістечка з їстівними квітами.
Коментарі