Всього за 20 хв можна приготувати вишукану вечерю для усієї сім'ї.
Здивуйте рідних новим смаком риби, якщо цінуєте здорове харчування.
Для цього рецепту підійде різна риба.
Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф, поділилась приготування риби сібас з овочами та спеціями.
"Я готувала сібас. Але в поєднанні з таким соусом, смачною буде будь-яка. Зберігайте та відкривайте нові гастрономічні горизонти всього за кілька простих кроків. Порадуйте себе і своїх близьких сьогодні ввечері", - пише Ольга Рябенко.
Знадобиться:
Сібас (інша) - 1 шт;
Сіль, перець;
Оливкова олія;
Масло - 40 г;
Розмарин - 1 гілочка;
Часник - 3 зубці;
Цибуля - 2 шт невеличких;
Перець солодкий - 1 шт;
Бульйон( вода) - 200 мл;
Вершки - 3 ст.л;
Орегано - 1 ч.л;
Сушена петрушка - 1 ч.л;
Сушені помідори - 1 ч.л;
Помідори черрі - 8 шт або 1 помідор середній;
Свіжа петрушка.
Як приготувати
Рибу чистимо і розбираємо на філе.
Солимо, перчимо та смажимо на розігрітій олії спочатку шкіркою вниз притискаючи 2 хв. Додаємо шматочок масла, гілочку розмарину та перевертаємо на іншу сторону. Смажимо ще 2 хв постійно поливаючи маслом. Прибираємо зі сковорідки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з булгура: п'ять найсмачніших страв для робочого тижня
Цибулю, перець та часник подрібнюємо та смажимо на тій самій сковорідці до прозорості цибулі.
Додаємо бульйон або воду, і готуємо 3-5 хв. Додаємо спеції, сіль, перець. В кінці вливаємо не холодні вершки постійно помішуючи.
Нарізані помідори додаємо до соусу. Одразу повертаємо рибу в сковорідку й готуємо не більше 1 хв. Поливаємо соусом, додаємо свіжу петрушку та прибираємо з вогню.
Вечеря готова.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чи вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант.
Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак.
Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.
Коментарі