


М'ясна піца - страва безпрограшна. Якщо знати, як приготувати її смачну - в "арсеналі" з'явиться універсальна страва як для великої компанії, так і для вузького сімейного кола.
Сьогодні можна приготувати на швидку руку піцу з будь-якою начинкою, не змінюючи рецепт основи. Але також можна замість тіста використати картоплю. Головне пам'ятати, що з молодою картоплею така страва не вийде - все розвалиться.
Інгредієнти:
картопля - 700 г
яйця - 2 шт.
борошно - 2 ст л.
часник - 4 шт.
сіль, перець - за смаком
сметана - 3 ст. л з
діжонська гірчиця - 1 ч. л.
мисливські ковбаски - 250 г
цибуля - 2 шт.
солодка паприка - 1 шт.
помідори черрі - 150 г.
сир - 170 г
кілька пір'їн зеленої цибулі
Приготування:
Цибулю ріжемо півкільцями і злегка обсмажуємо.
Додаємо порізану паприку і смажимо ще кілька хвилин.
Кидаємо порізані ковбаски, перемішуємо і вимикаємо.
Картоплю чистимо і тремо на крупній тертці.
Додаємо часник, пропущений через прес, яйця, борошно, сіль, перець. Перемішуємо.
Розподіляємо половину маси на розпеченій сковороді (+ 2 ст л рослинного масла).
На середньому вогні смажимо 5 хвилин. Акуратно перевертаємо і, через кілька хвилин, змащуємо картопляну основу половиною гірчичної сметани.
Далі по половині начинки і помідорів чері, розрізаних навпіл, присипаємо зеленою цибулею, сиром.
Робимо маленький вогонь і закриваємо кришкою.
Тримаєм до розплавлення сиру. У такій же послідовності смажимо другу піцу.
Бажано все робити одночасно, на двох сковородах.
Подаємо з зеленим салатом і сметаною.
Коментарі