Куряче філе вийде надзвичайно ніжним та соковитим, якщо під час приготування додати один напій.
М'ясо буде танути в роті, якщо наприкінці додасте трохи молока, пише ukr.media.
Коли саме це треба зробити, розповімо.
Інгредієнти
куряче філе;
100 мл молока;
борошно;
50 г вершкового масла;
50 мл оливкової олії (можна замінити соняшниковою);
сіль, перець.
Як приготувати
Спочатку розріжте куряче філе вздовж на кілька тонких частин. Так, з одного філе може вийти чотири шматочки.
Потім відбийте шматочки молоточком. Обваляйте філе в борошні з обох боків.
У сковороді розтопіть вершкове масло і додайте оливкове.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пригорить і збереже соковитість м'яса: три найкращі рецепти кляру для відбивних
Покладіть курку в розпечену олію і обсмажте з обох боків на середньому вогні. Приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Обсмажене куряче філе залийте молоком. Приправте все сіллю та перцем. Звичайно, можна додати інші спеції.
Накрийте кришкою сковороду і готуйте м'ясо ще протягом 5 хв. Після цього переверніть філе і прогрійте їх під кришкою протягом 2 хв.
Якщо немає сил та часу довго стояти на кухні після важкого робочого дня, то приготуйте легку вечерю.
Куряче філе у вершковому соусі можна приготувати за 30 хв. У якості гарніру підійдуть спагетті.
Коментарі