Якщо ранок не уявляєте без ароматних ніжних сирників, спробуйте приготувати їх з гарбузом.
Вони неймовірно апетитні, смачні і заряджають корисними вітамінами на увесь день.
"Ось так класична страва може заграти по-новому лише з одним інгредієнтом", - каже суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Ліза Глінська і ділиться рецептом сирників з гарбузом.
Гарбузові сирники
Інгредієнти:
400 г кисломолочного сиру;
150 г гарбуза;
30 г цукру;
40 г борошна;
50 г яйця;
цедра 1 апельсина;
кориця (до смаку);
дрібка солі.
Можна взяти ще трішки борошна для обвалювання й олію для смаження.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичні сирники на сніданок: готуємо поживну ранкову страву, яку рідні попросять ще
Як приготувати
Натираємо гарбуз і цедру апельсина на терці та додаємо корицю. Перетираємо кисломолочний сир, додаємо цукор, борошно, сіль і нашу гарбузову суміш. Перемішуємо, формуємо сирнички та смажимо їх до золотистої скоринки.
Подавати можна зі сметаною або улюбленим джемом.
Смачний сніданок можна готувати одразу на два дні вперед.
Зберігайте корисний рецепт сирників, які будуть смачними не лише сьогодні, а й завтра. А головне - не шкодять фігурі.




















Коментарі