вівторок, 14 липня 2020 15:42

Як приготувати рататуй із сиром

За класичним рецептом французи готують рататуй із баклажанів, цукіні, кабачків, помідорів і перцю. Однак деякі господині в Іспанії додають до нього шматочки м'яса або сала. Страва чудово поєднується з рибою.

Автор: delo-vcusa.ru
  Овочі для цієї страви обирають приблизно одного діаметру.
Овочі для цієї страви обирають приблизно одного діаметру.

Інгредієнти:

кабачок - 1 шт.

баклажан - 1 шт.

помідор - 3 шт.

перець болгарський - 1 шт.

сир сулугуні - 100-150 г

олія - за смаком

часник - 1 зубчик

спеції - за смаком

Приготування:

Подрібнити часник, додати олію. Овочі нарізати кружечками та укласти в форму для запікання. Додати чебрець та поляти олією. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин. Натерти сир і посипати ним овочі. Запікати ще 10 хвилин. Страву подавати гарячою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 нові літні страви з баклажанів

Баклажан - універсальний овоч. Його можна маринувати, солити, смажити або запікати. У сезон дозрівання обов'язково варто спробувати хоча б кілька страв, наприклад, баклажани з сиром по-італійськи, або запечені із часником.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати рататуй із сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути