Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном.
Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.
Запечені перці під пармезаном
Інгредієнти
перці - 2 шт
яйця - 3 шт
сіль не додаєм
сухий часник, хмелі сунелі - за смаком
маслини - 15 шт
зелень - за смаком
пармезан - 30 г
Як приготувати
Розділіть перці навпіл та почистіть їх.
До яєць додайте спеції, маслини, зелень, пармезан і перемішайте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найніжніші панкейки за рецептом британського шеф-кухаря: у чому секрет вдалого тіста
Розкладіть начинку по перцях і відправляйте в розігріту духовку на 200 градусів. Запікайте 30 хв.
Переглянути цей допис в Instagram
У Франції гарячий бутерброд на сніданок із задоволенням їдять чоловіки та діти. Спробуйте приготувати і ви.
Використовуйте шинку та сир високої якості.Не шкодуйте сиру. Потрібні як і тонко порізані шматки, так і тертий сир. Якщо говорити про французькі сири, підійдуть — Compté, Emmental або Gruyère. Не нехтуйте етапом підсмажування хліба на пательні - це надає йому хрумкість та вершковий смак.
Коментарі