Малосольні помідори - чудовий спосіб зберегти свіжі помідори на довше, а також додати до свого раціону корисний і смачний продукт.
Цей рецепт простий і не вимагає багато часу.
Помідори виходять ароматні та в міру пряні. Сподобаються усім.
Вони стануть чудовою закускою до будь-якої страви та принесуть користь вашому здоров'ю завдяки вмісту корисних бактерій та вітамінів. Насолоджуйтесь їхнім неповторним смаком влітку.
Інгредієнти
Помідори - 1 кг
листя хрону
невеликий пучок кропу
листя вишні - 6 шт
листя смородини - 6 шт
часник - 4 зубчики
перець чорний горошком - 1 ч. л.
суха гірчиця - 2 ст. л.
вода - 1 л.
сіль - 2 ст. л.
цукор - 1 ст.л.
Як приготувати
На дно банки необхідно викласти хрон, кріп, листя вишні та дрібно нарізаний часник. Звертаємо увагу, що часник потрібно не давити, а нарізати на тонкі пластинки.
Викладаємо попередньо вимиті помідори.
Зверху кладемо кріп, листя вишні, смородини, хрін та часник.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хрумкі і надзвичайно смачні: як засолити огірки холодним способом
Посипаємо чорним перцем.
Додаємо зверху гірчицю - вона допоможе уникнути плісняви.
В окремій ємності змішуємо сіль, цукор та воду кімнатної температури. Заливаємо помідори.
Щільно закриваємо банку та відправляємо в прохолодне місце на 6 днів. Але малосольні помідори найкраще смакують через 2-3 тижні після приготування.
Зберегти літні огірки на зиму - мрія кожної господині. Особливо, якщо немає можливості тримати консервацію в погребі.
Пропонуємо вам рецепт, який дозволить насолоджуватись хрусткими огірками протягом усього холодного сезону, навіть якщо ви живете в квартирі.
Цей простий і надійний рецепт дозволить насолодитись смачними домашніми огірками навіть у міській квартирі.
Коментарі