На сніданок у ліжко можна подавати не тільки каву, а й хрусткі тости. Незвичайний смак вони мають з соусом песто або грушею та медом. Тости ідеально підходять для сніданку, адже не забирають багато часу на приготування і є поживними.
Це яскравий і простий варіант урізноманітнити сніданки.
Тости з пастою з авокадо і вареним яйцем
Інгредієнти на 2 порції:
4 тости житнього хліба
4 перепелиних яєць
2 авокадо
2 зубчики часнику
2 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. лимонного соку
кілька листочків м'яти
вершкове масло (для смаження)
сіль і перець (за смаком)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 оригінальні алкогольні напої, яких не знайти в магазині
Приготування:
Авокадо очистити. Порізати великими шматочками і покласти в блендер.
Додати дрібно порізаний часник, оливкову олію, сік лимону. Посолити і поперчити за смаком.
Збити до однорідної маси і помастити тости. Покласти по одному підсмаженому на вершковому маслі перепелиному яйці і прикрасити листочки м'яти.
Тости з песто і яйцем
Інгредієнти на 2 порції:
4 тости темного хліба
2 яйця
невеликий пучок базиліка
1 зубчик часнику
30 г кедрових горішків
50 г пармезану
6 ч. л. оливкової олії
сіль за смаком
Приготування:
Базилік помити, обсушити і крупно нарізати. Порізати часник, пармезан натерти на дрібній тертці.
Змішати інгредієнти, додати кедрові горішки і оливкову олію. Посолити за смаком і добре перетерти в ступці.
Помастити соусом тости. Розрізати уздовж варені яйця і покласти половинки на тости жовтком вгору.
Прикрасити листочками базиліку.
Тости з грушею і медом
Інгредієнти на 2 порції:
4 шматочки підсушеного житнього хліба
1 груша
100 г вершкового сиру
2-3 волоських горіхи
2-3 ч. л. рідкого меду
Приготування:
Намастити тости вершковим сиром.
Грушу нарізати тонкими шматками і викласти по 2-3 скибочки на тости.
Горіхи почистити і викласти великі шматочки поверх грушу. Зверху полити мед.
Коментарі