Грибний сезон у розпалі, це означає, що саме час озброїтися кошиком і піти у ліс. Зібрані лисички, білі гриби, або магазинні печериці стануть чудовою основою для грибного паштету.
Інгредієнти:
печериці - 700 г
цибуля - 2 шт.
рослинна олія - 100 мл
вершкове масла - 50 г
вершки - 200 мл
білий хліб - 200 г
молоко - 100 мл
сіль, перець – за смаком
Приготування:
Нарізати кубиками печериці та цибулю. Скласти у велику сковороду й обсмажити на олії до напівготовності. Додати вершкове масло, посолити й поперчити, перемішати. Влити вершки. Готувати до тих пір, поки не випарується вся рідина. Залити хліб молоком і залишити на кілька хвилин. Скласти гриби з цибулею і розмочений хліб в блендер і зробити пюре. Викласти готовий паштет в скляну банку. Подавати охолодженим із багетом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінально та затишно: як прикрасити святковий стіл у осінньому стилі
Яєчний паштет з волоськими горіхами і смаженою цибулею – незвичайна закуска на будь-який випадок. ЇЇ можна подавати разом з хлібом, або використовувати, як начинку для млинців.
Коментарі