Вранці, коли часто не вистачає часу довго стояти на кухні, фрітата з печерицями - це ідеальний варіант для швидкого та ситного сніданку.
Фрітата не тільки смачна, але й корисна – вона зарядить вас енергією на весь день, при цьому готується всього за кілька хвилин. Приготування займає лічені хвилини, а отже зранку це якраз те, що треба.
Рецептом поділилась фудблогерка з ніком ann_.food в Іnstagram.
Фрітата з печерицями
Дозуйте інгредієнти за своєю формою або кількістю людей
цибуля
печериці (або філе, чи будь-яке мʼясо)
яйця
сир
сіль, перець
Як приготувати
Цибулю обсмажуємо до золотистості, додаємо порізані печериці, сіль. Смажимо поки не випарується вся рідина.
Збиваємо яйця, солимо і перчимо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо вдома хрусткі сирні палички: рецепт для тих, хто постійно зайнятий
Викладаємо у форму на низ печериці з цибулею, заливаємо яйцями, і щедро посипаємо тертим сиром.
Ставимо у розігріту духовку до 200 градусів, на 20 хв. і смакуємо.
Переглянути цей допис в Instagram
Легкий і ситний сніданок можна приготувати буквально за 15 хвилин. Для цього треба мати яйця та тісто філо. Такий варіант сніданку вам точно сподобається.
По рецепту треба мати вершкове масло. Якщо його немає, тісто можна змастити злегка водою, молоком або олією. Або візьміть 200 гр турецького йогурту, стільки ж води, дрібку солі, 1 ст. л. олії, 1 ч. л цукру, 1-2 яйця. Все змішайте і змастіть листи. Рештою залийте пиріг.
Коментарі